miercuri, 4 septembrie 2013

1000 de nopți albe, fiecare cu o melodie diferită [17]

   Am să încep cu nimic. Pentru că nu mi s-a mai întâmplat nimic, nu mai am niciun sentiment n-am chef de nimic, iar eu am pornit laptopul pentru această postare, pentru că îmi era chiar lene și voiam să mă pun în pat, să mă mai relaxez. 
    Titlu: New Noise, Refused


   Îmi place melodia asta.  Chiar nu vreau să dorm. Vreau doar so ascult muzică. N-am mai ascultat de ceva timp muzică.
  Și..am mai pornit și eu televizorul, și am văzut - arabul? - acela de 2,50 m? Sau fetița aia mică de 50 de centimetri? Gardul meu are 2 metri! Sau copilul acela care a murit din cauza acelor câini. Până la acea știre nu-mi prea era cine știe ce frică de câini. Îmi era mai frică de oameni. Acum, frica e egală. Unde s-a dus și cel mai bun prieten al omului?!?!?! Și aceea cu sinuciderea în masă, despre care a vorbit Raisa sau femeia aceea despre care a vorbit C.L.M. despre femeia care a fost tâlhărită și omorâtă. Peste ce mină de aur a crezut că dă puștiul acela? Sau ce au crezut că rezolvă acei adolescenți că rezolvă sinucindu-se?
   Poate că eu nu sunt întreagă la minte, dar eu nici măcar nu aș fi luat în seamă un ANONIM. Și cred că toată lumea știe că anonimul acela, poate că nu e chiar un anonim. Și eu pot să postez comentarii sub nume de anonim. 

     Cam așa vine faza cu  „anonim”, sau cel puțin „I'm no one". Eu așa o văd.   

Un comentariu:

  1. :).Da,adolescenții din zilele noastre și mentalitatea lor se spulberă...

    RăspundețiȘtergere

Sfaturi, păreri, gânduri şi sentimente...